fbpx

Teollinen
puu­rakentaminen

Timber Bros Oy tuottaa kokonaisvaltaista rakennesuunnittelua niin ammattirakentajille kuin pientaloprojekteihin.

Teollinen puurakentaminen

Toimimme vastaavina rakennesuunnittelijoina projekteissa hoitaen koko rakennesuunnittelun tehtäväkentän.

Erityisosaamisemme keskittyy teollisen puurakentamisen koko tuotantoketjun tuntemiseen ja tehokkaisiin toimintatapoihin. Tämän lisäksi vahvuuksiamme ovat laadukas esivalmistus ja ympäristöystävällinen lähestymistapa rakennuskohteisiin. Tuotamme asiakkaillemme selkeää lisäarvoa, joka näkyy mm. huomattavasti matalempina suunnittelukustannuksina, muutostarpeiden vähenemisellä sekä tehokkaana toteutustapana.

Timber Bros Oy tuottaa kokonaisvaltaista rakennesuunnittelua niin ammattirakentajille kuin pientaloprojekteihin. Meillä on vahva kokemus ammattirakentajien kumppaneina monipuolisten projektien suunnitteluvaiheessa. Tuotamme myös suunnitelmistamme elementtisuunnitelmia tehtaille.

“Rakennuksen suunnittelu toteutui vaivattomasti ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Aikataulullisesti pysyttiin hyvin ennalta asetetussa tavoitteessa ja töiden edetessä yhteistyö oli joustavaa ja mutkatonta.” CNC-Machining

Osaava rakennussuunnittelija maksaa itsensä takaisin rakennusvaiheen tehokkuudessa sekä kestävänä rakennuksena tulevina vuosina.