PIENTALORAKENTAMINEN

Selkeä hinnoittelu | Nopean aikataulun toteutus | Joustavuus | Asiantunteva suunnittelu

SUUNNITTELUPALVELUT PIENTALOIHIN

Timber Bros tarjoaa pientaloasiakkaille yksilöllistä rakennesuunnittelua asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rakennesuunnittelu tehdään kokonaisuutena perustuksista vesikattoon.

Pientalorakentamiseenkin käytettävä cross laminated timber-materiaali (CLT) on ravistellut niin pien- kuin kerrostalorakentamisen sektoreita, ja se kiinnostaa yhä useampaa omakotitalon rakentajaa. Eikä ihme: ekologisuuden lisäksi CLT on luja, tiivis ja turvallinen.

Yksi CLT:n tärkeimmistä ominaisuuksista on sen potentiaali nostaa puurakentamisen esivalmiusastetta merkittävästi: esimerkiksi sähkö- ja LVI-tekniikan varaukset voidaan tehdä rakenteisiin jo etukäteen.

Jääskeläntien pienrakennuskohde on arkkitehdin suunnittelema uniikki pientalo. Timber Bros toteutti kohteeseen kokonaisrakennesuunnitteluun sekä CLT-elementoinnin. Monimuotoinen kohde mallinnettiin kokonaan elementtisuunnittelun vuoksi.

Jääskeläntie, Espoo

Pientalokohde

PYYDÄ TARJOUS

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella kun haluat pyytää tarjouksen tai haluat lisätietoa jostain palvelustamme tai hsbcad-ohjelmistosta.