ELEMENTTITEHTAAT

Elementtisuunnittelu | Massoittelu | CAD-CAM-työstötiedostot

PALVELUT ELEMENTTITEHTAILLE

Timber Bros tekee tehokasta, teolliseen tuotantoon sopivaa elementtisuunnittelua, jolla on mahdollista säästää valmistuskustannuksissa. Suunnittelu toteutetaan suoraan arkkitehtisuunnitelmista ja halutessanne omilla detaljeillanne. Tehokas elementtisuunnittelu ei ainoastaan pidä elementtejä korkealaatuisina vaan tekee myös itse tuotanto-osuudesta tehokkaampaa.

hsbcad-ohjelmisto tarjoaa samoista suunnitelmista tuotantokuvat, työstötiedostot ja määrälaskennan.

Toteutuksessa oli Koukkurannan kaksi CLT-tilaelementtitaloa yhdessä Elementti Sampon kanssa. Arkkitehtisuunnitelmista tuotetut elementtisuunnitelmat saatettiin tuotantoon sekä niiden yhteyteen tehtiin määrälaskenta. Kohteen kokonaisrakennusala on noin 2400 m2.

Koukkuranta

Toteutus Elementti Sampon kanssa

PYYDÄ TARJOUS

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella kun haluat pyytää tarjouksen tai haluat lisätietoa jostain palvelustamme tai hsbcad-ohjelmistosta.

Voit lisätä lomakkeen liitetiedosto-osioon projektisuunnitelman sekä lisätieto-osioon projektin suunnitellun aikataulun. Nämä tiedot tarvitaan tarjouksen antamiseen.

Sallitut liitetiedostotyypit ovat JPEG, TXT, PDF, DOC, DOCX, ODT, RTF, PNG ja DWG. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 MB.