Timber Bros

Timber Bros Oy on vuonna 2012 perustettu puurakentamiseen erikoistunut insinööritoimisto. Luotamme puurakentamisen etuihin vahva esivalmistus ja ympäristöystävällisyys toimintamme kärkenä. Suunnittelun lähtökohtana on tuottaa tilaajalle lisäarvoa ja ratkaista haasteet.

"Luotamme puurakentamisen etuihin vahva esivalmistus ja ympäristöystävällisyys kärkenä. Suunnittelun lähtökohtana on tuottaa tilaajalle lisäarvoa ja ratkaista haasteet."

Antti Matikainen, toimitusjohtaja

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimistomme kädenjälkeen sekä toimintamalleihin. Nopea vastausaika ja reagointikyky ovat asioita, joista toimistomme tunnetaan. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen aina Eurooppaan asti.

Osaavat suunnittelijat

Suunnittelijamme ovat alan vahvoja ammattilaisia, joilta löytyy kokemusta useista vaativista kohteista. Käytämme nykyaikaisia hsbcad-suunnitteluohjelmistoja, mitkä takaavat ensiluokkaisen lopputuloksen.

Onnistunut projekti

Tunnemme rakennusprojektin vaiheet suunnittelusta tehtaan kautta työmaalle. Vahvan kokemuksen avulla voimme vähentää suunnittelukustannuksia sekä muutostarpeita ja auttaa tehokkaan toteutuksen löytämisessä.

Tutustu suunnittelijoihin

Kun etsit osaavaa suunnittelijaa projektiisi, ota yhteyttä toimistoomme. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Antti Matikainen, toimitusjohtaja

040 964 6502 antti.matikainen@timberbros.fi

Toni Väistö, suunnittelija / pientalokohteet

050 338 1883 toni.vaisto@timberbros.fi

Riku Jokela, suunnittelija

040 187 1451 riku.jokela@timberbros.fi

Teemu Väänänen, suunnittelija

040 182 5799 teemu.vaananen@timberbros.fi

Puurakennesuunnittelua ammattirakentajien apuna jo yli 10 vuoden ajan.

Kuinka projekti etenee TimberBrosin kanssa?

Aloita lähettämällä meille yhteydenottopyyntö tai tarjouspyyntö, jossa kuvailet kohdettasi sekä kerrot toiveistasi. Olemme yhteydessä teihin päin mahdollisimman pian, viimeistään parin työpäivän kuluessa.

Meidän kanssamme suunnitteluvaihe sisältää laajan selvityksen työn sisällöstä, toteutustavasta sekä alustavasta kustannustasosta. Tämän lisäksi hankesuunnitteluun kuuluu alustavat piirustukset. Jo hankesuunnitteluvaiheessa asiakkaan toiveita kuunnellaan tarkkaan ja pyritään löytämään tehokkaat sekä toimivat ratkaisut. Osaava hankesuunnittelu on kestävän projektin tärkein vaihe, sillä puurakennuksen hankesuunnittelu vähentää yllättävien muutosten määrää projektin aikana ja luo selkeän sekä tehokkaan rakenteen niin projektin aikataululle kuin kustannuksille.

Konsultoimme asiakasta aina jo hankevaiheessa, jotta ideoista ja toiveista saadaan toteutuskelpoinen, mutta asiakasta miellyttävä lopputulos. Yhden päivän kestoinen konsultointi hankevaiheessa tuottaa monin verroin hyötyjä projektin edetessä. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voitte näin jo hankkeen alkutaipaleilla selvittää, mitkä ratkaisut toimivat teidän tarpeisiin parhaiten. Kaikkea ei tarvitse tietää itse, sillä meidän tavoitteena on tuottaa ainoastaan toteutuskelpoisia suunnitelmia.

 

Rakennusvaiheessa toimimme vastaavina suunnittelijoina hoitaen koko rakennesuunnittelun tehtäväkentän. Työmaavaiheessa luomme tarvittavia työmaa-aikaisia tarkennuksia suunnitelmiin, jotta projektin lopputulos on toimiva ja rakennusprojekti sujuva.

Tarvittaessa toteutamme myös muutossuunnitelmia, jotka voivat olla lähtöisin sekä urakoitsijan tai tilaajan tarpeista.

Projektin lopussa me vastaamme rakenteiden toimivuudesta rakennusvalvontaviranomaiselle. Lisäksi tilaajan toiveesta toimimme myös suunnitelmien toteutuksen virallisena valvojana.

Ota yhteyttä toimistoon

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen antti.matikainen@timberbros.fi tai soita 040 964 6502. Vastaamme teille mahdollisimman pian.